DADA BURGER - PIZZA - GRILL RESTAURANT

DADA BURGER - PIZZA - GRILL RESTAURANT Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 465 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dada burger - pizza - grill restaurant. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 15:42 Food was great, but I hate it when the ordered drinks don't come along with the food
22 sep 2022 om 23:43 Lekker gegeten
22 sep 2022 om 2:04 Superrrr, eten was lekker en goed kwaliteit.
18 sep 2022 om 20:00 Optijd bezorgt en heerlijk eten een echte aanrader!
17 sep 2022 om 20:50 Pizza bbq was om te smullen kip was heerlijk
17 sep 2022 om 20:49 Snel bezorgd eten was lekker mals en warm aanrader!
17 sep 2022 om 20:49 Heerlijke shoarma kapsalon zoals gewoonlijk
17 sep 2022 om 19:41 1e x dat ik er eten bestelde en meteen ook de laatste. Snel bezorgd maar eten was koud ook al woon ik op 5min loopafstand, sambal vergeten, en de kwaliteit van de Turkse pizza was met dat kleine beetje sla en 1/2 schijfje tomaat hoogstens “matig”
12 sep 2022 om 2:15 Ze waren sneller dan ik dacht, ik stond nog onder de douche… Ondanks dat ik de bezorger dus niet gezien heb (omdat hij van mij mijn bestelling voor deur mocht zetten), klonk het als een lieve man. Dankjewel!! Het eten was verder ook echt lekker
11 sep 2022 om 21:31 Altijd top!
9 sep 2022 om 22:28 Netjes gebelt dat doner er niet meer was alleen jammer dat de pizza kleiner was dan normaal en de randen waren niet helemaal goed gebaken
8 sep 2022 om 21:25 Wij hadden een donor pizza met extra salami besteld. Er werd gebelt dat de donor op was, en het zou vervangen worden door kipfilet. Alleen de salami waar wel voor betaald is was foetsie